Формулар за посета на храмот “Свети Никола” – ВЕЛИГДЕН 2021

На следниов линк ќе може да го спуштите формуларот кој треба да биде однапред исполнет со вашите лични податоци со цел да не се создава гужва при влез во храмот Свети Никола – Мајнц за време на Велигденските празници.

За таа цел најљубезно ве замолуваме да доаѓате исклучиво со исполети формулари и секако доколку имате блиски кои не користат компјутерска технологија да им помогнете околу пополнувањето.

Во пролог Ви го доставуваме формуларот:

ФОРМУЛАР ЗА ПОСТЕТА НА ЦРКВАТА ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕН ЌЕ