Почеток


Добредојдовте на нашата страница. Црковната општина Св. Никола од Мајнц, СР Германија сака на овој начин да ве информира за сите актуелности. Тука можете во секое време да се информирате за активностите на МПЦО Св. Никола и за престојните активности кои ќе бидат планирани. Доколку сакате да стапите во контакт со нас, одете на следнава Контакт страница.

Редовни богослужби: Секоја Недела од 11 часот

Нашиот црковен управен одбор ви стои на располагање секоја недела после богослужбата. Воедно може и да го контактирате телефонски на бројот  +49 (0) 171 211 2711.

Работно време: Секоја недела од 11 до 13 часот или по потреба 
Нашата адреса: August-Horch-Straße 4 ; 55129 Mainz-Hechtsheim